Playground Thursday

Voorstelling: Playground Thursday
Plaats: KAF              
Datum: 28 februari 2019
Sterren: ★★★★☆
Reporter: Milou Meier

Hoi, mijn naam is Milou Meier en ik ben 29 jaar. Ik heb cultureel erfgoed/museologie gestudeerd aan de AHK en was als klein meisje al regelmatig in musea te vinden. Door mijn werk in de culturele sector in Almere krijg ik al veel leuks mee, maar toch blijft Almere mij positief verbazen op cultureel gebied, er is zoveel te doen en te zien!

Donderdag 28 februari ging ik naar Playground Thursday in KAF, een avond vol muziek en ouderwetse (bord)spelletjes. Bij Playground Thursday kan je onder het genot van een biertje nieuwe muziek ontdekken terwijl je jouw vrienden verslaat met een potje Triviant. 

Deze editie waren er twee singer/songwriters, KASPER en Capti Rando (artiestennaam van Brian Abdoelhak). KASPER is een steengoede zanger van Almeerse bodem en heb je misschien wel eens gehoord op Sublime FM of Radio 2 met zijn eigen nummers. Hij vermaakt het publiek met leuke verhaaltjes tussen zijn nummers door en dat zorgt voor een ontzettend leuke show.

Capti Rando kende ik nog niet en heeft mij aangenaam verrast.

Capti Rando is een straatmuzikant in Amsterdam en was te zien bij RTL Late night, zijn rauwe stem maakt het fijn om naar hem te luisteren. 
De avond heeft een informele sfeer en is vrij klein opgezet, zo maak je makkelijk contact met elkaar wat het heel leuk maakt om met vrienden naar toe te gaan, maar ook alleen is het prima vermaak. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten want voor €7,50 krijg je goede muziek en het eerste drankje van de avond cadeau, wie wil dat nou niet?

Recensie

Ik geef de avond 4 sterren! ★★★★☆
‘De avond heeft mij aangenaam verrast’

Check nog meer cultuurreports!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!