Preview Night

Voorstelling: Preview Night
Plaats: KAF
Datum: augustus 2019
Sterren: ★★★★☆
Reporter: Ellen de Wit

Wat leuk, ik mocht weer op pad als cultuur reporter! Mijn naam is Ellen de Wit, ik ben 27 jaar en woon in Almere stad. Het fijne aan in de stad wonen, vind ik dat ik lekker dicht bij het KAF woon en bij de winkels en de bioscoop. Zelf ben ik gek op muziek, theater en andere culturele uitjes, dus het is een hele eer dat ik gevraagd ben om cultuur reporter te zijn voor Uit in Almere. Deze keer mocht ik, samen met mijn vriend, aanwezig zijn bij de Preview Night in het KAF.

Op 31 augustus was er een Preview Night georganiseerd in de schouwburg van Almere. Op deze avond kun je een sneak preview verwachten van een aantal shows die het aankomende theaterseizoen in Almere in het KAF te zien zijn. Je wordt nieuwsgierig gemaakt naar méér en je kunt op de avond zelf ook alle tickets shoppen met 10% korting; superleuk!

Het hele theater was gezellig gemaakt met bandjes, een DJ en er werden hapjes en drankjes geserveerd voor aanvang, in de pauze en na afloop. De expo ruimte was ook geopend en we konden allerlei kunstwerken bekijken, waaronder een grote muur/vloer van bubbeltjesplastic, waar je met je blote voeten overheen mocht lopen.

'Ik heb vast een paar data in mijn agenda genoteerd!'

Zelf vonden wij het heel leuk om een stukje van ‘MAD SCIENCE’ te zien, waar mensen door professor Jojo op het podium werden geroepen, om wetenschappelijke trucjes uit te halen. Het is een interactieve show, waar kinderen samen met Jojo een feestje maken op het podium; want wat zijn de ingrediënten voor een feestje nu eigenlijk? Erg leuk om hier 25 februari met mijn neefjes naartoe te gaan, die gaan dit fantastisch vinden!

Er kwamen een aantal cabaret acts, waarvan ik de grappigste toch wel Sidney Schmeltz vond, die met een hoop zelfspot een leuke show neerzet over toekomst, werken en zijn Surinaamse/Antilliaanse roots. Marja’s Tupper Topper show is ook echt een aanrader. De Rotterdamse dame maakte de hele zaal aan het lachen met haar tupperware party.

Recensie

Al met al geef ik vier sterren ★★★★☆ aan deze avond, het was een leuke interactie avond, maar had zelf wat grotere namen op de Preview Night verwacht. Toch zet ik vast een paar data in mijn agenda!

Check nog meer cultuurreports!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!