ROBOT

Voorstelling: ROBOT                     
Plaats: Theatergezelschap Vis à Vis
Datum: 11 juli 2019
Sterren: ★★★★☆
Reporter: Jennifer Raaphorst Kuijpers

Op een mooie zonnige donderdagavond bezocht ik de voorstelling Robot van Theatergezelschap Vis à Vis. Ik had nog niet eerder een voorstelling van Vis à vis bezocht maar na deze avond ben ik zeker van plan dat vaker te gaan doen! Robot gaat over een ouder stel in de nabije toekomst dat een benzinestation runt. Door de handicap van mevrouw moeten zij gedwongen aan de zorgrobot. Dit levert hilarische, verrassende, emotionele en spannende situaties op. Het stuk wordt buiten opgevoerd in het midden van een vernuftig decor. De spectaculaire sound en special effects zijn geweldig geïntegreerd in de voorstelling waar verder weinig in gesproken wordt. De robots, zelfgemaakte echte robots, maar ook de robots met acteurs erin waren super mooi gemaakt en erg origineel. De verhaallijn zet de huidige problematiek in een futuristisch licht. Zeer origineel en actueel. Met een lach en een traan.

     

Ik was onder de indruk van het enthousiasme, het vele werk en de toewijding van iedereen die een bijdrage aan deze voorstelling heeft geleverd. Voor de voorstelling kun je een hapje eten in het restaurant op het terrein, je kunt er drinken en snacks kopen voor tijdens de voorstelling welke je op de overdekte tribune mag meenemen. En na afloop kan er bij kampvuren op het terrein nog heerlijk nagenoten worden. 

Tip: neem na afloop een selfie met een van de robots!

Recensie: 

Vier sterren ★★★★☆
Absoluut een zeer vermakelijk en compleet avondje uit voor jong (8+) en oud. Ik geef Robot van Vis à Vis dan ook 4 sterren en raad dit spectaculaire stuk zeker aan!

Check nog meer cultuurreports!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!