Vaudeville III

Voorstelling: Vaudeville III
Plaats: KAF
Datum: 10 oktober 2018
Sterren: ★★★★☆
Reporter: Danique Hennipman

Op 10 oktober stond De Theatertroep in de zaal van Kunstlinie Almere Flevoland met hun voorstelling Vaudeville III. Vaudeville wijst naar de gelijknamige theatervorm die bestaat uit opeenvolgende korte sketches die meestal los van elkaar staan, maar wel stuk voor stuk doordrongen zijn van humor.
Zoals de naam al doet klinken is dit stuk een samenkomen van hilarische gebeurtenissen en ietwat bizarre omstandigheden waar iedereen, van student tot gepensioneerde, van zou kunnen genieten. De spelers zijn niet bang om grenzen op te zoeken en om deze met goede intenties te overschrijden.

"hilarische gebeurtenissen en ietwat bizarre omstandigheden"

Recensie

Dit stuk en soortgelijke tegenhangers zijn zeker een aanrader voor degene die huiverig zijn om kennis te maken met theater, omdat ze absoluut niet terecht willen komen bij één of ander geitenwollen sok voorstelling opgevoerd door een paar stoffige stijve harken. Vaudeville III van De Theatertroep is zeker een dynamisch, grappig en intrigerend stuk te noemen en krijgt daarom ook 4 sterren! ★★★★☆

Over de cultuurreporter

Mijn naam is Danique Hennipman en ik ben een 20 jarige studente uit Almere. Al vanaf jongs af aan ben ik in contact gekomen met verschillende aspecten van cultuur door onder andere de vele activiteiten in de bibliotheken en de aandacht die er op school aan werd geschonken. Het mooie aan het ontdekken van cultuur is dat je er niet eens Almere voor uit hoeft. Binnen de stad bestaan er ontzettend veel mogelijkheden om van alles over cultuur te ondervinden en proeven. Zo kun je binnenlopen bij een scala aan exposities van de meest bekende of obscure namen of zelfs een bezoekje brengen aan het atelier van een lokale kunstenaar. Ben je meer van het theater of de film? Dan zijn er meerdere plekken waar je van harte welkom bent om plaats te nemen in één van hun zalen. Persoonlijk ben ik een fan van theater, waar er in Almere ook een enorme variatie van te bezoeken is.

 

Check meer cultuurreports!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!