Zaterdag 19 augustus is het weer zover: Strandfestival ZAND! Kom een dag lang genieten van verrassende acts en muziek tijdens de 14e editie. Benieuwd waarom je dit zomerspektakel niet wil missen? Wij geven 5 goede redenen! 

► Vier het einde van de zomer met je vrienden 

Sluit de zomer in stijl af op Strandfestival ZAND! Trommel al je vrienden op, gooi die schoenen uit, bestel een cocktail aan de bar en je dag kan niet meer stuk. 

► Een line-up waar je U tegen zegt 

Met de beste artiesten van Nederlandse bodem belooft het weer een heerlijk strandfeestje te worden. Om maar wat namen te noemen: Marco Schuitmaker, Antoon, Flemming, Davina Michelle, Kris Kross Amsterdam en nog véél meer. 

► Toffe locatie 

Een festival op het strand, do we need to say more? Rol je handdoek uit, voel de warmte van de zonnestralen en dans tot in de late uurtjes. Het wordt een stranddag om nooit te vergeten!

► ALLY's trots

Al sinds 2018 wordt het festival georganiseerd op het strand van Almere. Het is dé perfecte plek om samen de zomer te vieren. Met dit jaar niemand minder dan ALLY's trots als openingsact op de mainstage: Mits Mitchell. 

► De lekkerste cocktails en heerlijk eten

Een strandfeestje is niet compleet zonder de lekkerste snacks en de beste cocktails. Gelukkig zijn er verschillende foodtrucks en meerdere bars om aan al je wensen te voldoen. 

Conclusie: ZAND is met je voeten in het zand genieten van de top van de Nederlandse muziek, een verfrissende duik nemen in het water en dansen tot de zon onder gaat. Precies zoals een muzikale stranddag hoort te zijn: ongedwongen en relaxt. Dus waar wacht je nog op? Bestellen die tickets

Op zoek naar meer inspiratie?

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!