Voorstellingen in Almere

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en wat is nou een betere manier om 2020 af te trappen dan met theater, comedy en muziek! Voor heel veel voorstellingen kun je nu al tickets scoren zoals Juffenballet van BonteHond, 80’s verantwoord bij Poppodium de Meester en Judas van Theatergroep Suburbia. Duik snel deze lijst in en ontdek de beste tips voor het nieuwe jaar.

Comedy

Ben jij helemaal weg van comedy? Dan ben je dit seizoen bij KAF aan het juiste adres! Lach mee met Daniël Arends, Rumag theatertour, Sidney Schmeltz, Tineke Schouten, Sanne Wallis de Vries, Kasper van der Laan, Najib Amhali en Javier Guzman. Allemaal staan ze in het nieuwe jaar op de planken bij KAF.
Nog meer lachen? Tijdens de Comedy Club XL komen bekende en minder bekende comedians voorbij. Grote kans dat je hierbij een voorproefje krijgt van een van de hierboven genoemde grappenmakers!

Theater

Is theater, dans, musical en zang echt jouw ding? Dan zul je vast al uitkijken naar voorstelling als Kinky Boots en Verliefd op Ibiza. Maar er is nog veel meer! Zoals de voorstelling Judas van Suburbia, Juffenballet van BonteHond, theaterbelevenis diner Deep Ocean van Theatergezelschap Vis à Vis, de verleiders female en SubSub speelt Lucifer

Muziek

Meezingen met de R&B Old Skool hits van John Wiliams, dansen op guilty pleasures van 80’s verantwoord en de 30+ dance classic party en alle nummers tijdens de Rock-A-Oke meezingen omdat je deze woord voor woord kent. Welk muziek evenement is jouw favoriet?
 

Jeugd

Ook voor kids is er groots theateraanbod in het nieuwe seizoen. Zo kunnen kinderen meedoen met een workshop Goochelen of popart maken, naar de jeugdtheatervoorstelling Juffenballet, Woezel en Pip en de voorstelling eet je bord leeg.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!