Land Art tours 2017 van start

woensdag 8 maart 2017

Dankzij de realisatie van Pier+Horizon in de Noordoostpolder vorig najaar hebben wij onze route uitgebreid en kunnen we dit jaar langs maar liefst zeven grootschalige landschapskunstwerken in Flevoland rijden.

Het zijn de verborgen schatten van Flevoland, deze Land Art projecten van internationaal gerenommeerde kunstenaars Robert Morris, Richard Serra, Piet Slegers, Marinus Boezem, Antony Gormley, Daniel Libeskind en Paul de Kort. Alle informatie over de kunstwerken en locaties kunt u vinden op www.landartflevoland.nl.

Land Art Flevoland Tours 2017
Bezoek de zeven Land Art werken in Flevoland tijdens een geheeld verzorgde tour, die begint en eindigt bij KAF in Almere. Onder begeleiding van een professionele gids rijdt u in één dag langs alle zeven locaties. Onderweg wordt er op een bijzondere locatie geluncht, en hoort u meer over het ontstaan van de kunstwerken én over de geschiedenis van de Flevopolder.

Korting voor leden Flevo-landschap en Staatsbosbeheer
De tours vinden plaats van april tot en met september op elke laatste zondag van de maand. Dat betekent in 2017: op 30 april, 28 mei, 25 juni, 30 juli, 27 augustus en 24 september. Tickets kunnen worden geboekt via de Ticketshop van KAF (Kunstlinie Almere Flevoland), online via www.kaf.nl of telefonisch op 036 84 55 555. De kosten bedragen € 49,50 per persoon, inclusief koffie en lunch. Bent u lid van het Flevo-landschap of Staatsbosbeheer? Neem dan contact met ons op, leden van deze natuurorganisaties mogen gratis een tweede persoon uitnodigen.

DIY Tours en tours op maat
Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid een of meerdere Land Art werken bezoeken. Op de site vindt u een kaart en een routebeschrijving, die - als het bereik het toelaat - ook met smartphone ter plekke te raadplegen zijn. Kijk bij de afzonderlijke kunstwerken voor informatie over hun achtergrond, of om uw eigen route samen te stellen. Uiteraard verzorgen wij ook tours op maat, neem hiervoor contact op met Marie-Josée Röselaers via marie-josee@landartflevoland.nl. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Land Art Flevoland? Meld u aan voor onze nieuwsbrief via info@landartflevoland.nl.