Sta jij linksvoor bij Tabitha of zing je liever mee met alle nummers van DJ Odin? ►Stap naar binnen bij de juffenballet photobooth, gooi tomaten op de mystery guest en maak kans op theaterkaarten, relax bij de buitenbioscoop, knuffel met de robots of beleef de Nachtwacht in VR!

►►Er zijn wel 80 artiesten en 120 voorstellingen waar je van kunt genieten tijdens Uitfesitval Almere.►Dit zijn de optredens en voorstellingen die je echt niet mag missen!

►Tabitha en DJ Odin!

Ben jij fan van Tabitha? Dan kun je je geluk vast niet op, want op zaterdag 28 september staat zij op de Grote Markt. Zing mee met hits als ‘hij is van mij’, ‘come my way’ en ‘kom dichterbij me’.
Benieuwd hoelaat ze optreedt? Meer info!◄
Voorafgaand aan Tabitha kun je genieten van de vette beats van DJ Odin, bekend van Encore en Woo hah!
big banner uitfestival tabitha
vijand van het volk big banner

►WinWin

Wil je weten wie de vijand van het volk is? Bezoek de Suburbia tent, gooi tomaten op deze mystery guest en maak kans op 2 vrijkaarten voor de première van Vijand van het volk in de Kunstlinie Almere Flevoland op 5 oktober!
Meer info over vijand van het volk

►Photobooth fun!


photoboots zijn altijd leuk! Verkleed je deze keer als je favoriete juf of meester, stap voor het schoolbord en breng een ode aan de juffen en meesters!
Geïnspireerd op de voorstelling juffenballet van BonteHond

►Anime event

Ben jij gek op Anime, Yu-gi-oh, de Japanse cultuur en cosplay? Dan kun je je geluk vast niet op! Want zaterdag 28 september is het Anime event in de nieuwe bibliotheek stad. Volg een Japanse workshop, doe mee met de Anime pubquiz, bewonder iedereen in cosplay (of kom zelf in cosplay!), bekijk Detective Pikachu de film en nog veel meer! Uitgekeken bij het Anime event? Sluit dan aan bij de Fantasy Parade!
big banner uitfestival anime event
big banner uittips augustus robot theatergezelschap vis a vis uit in almere 2019

►Ontmoet de Robots

Heb jij de voorstelling ROBOT van Theatergezelschap Vis à Vis gezien? Dan ben je vast wel bekend met de robots Shiny en Hulk. Deze twee robots kun je zaterdag 28 september in Almere Centrum rond zien lopen. Geef ze een dikke knuffel, of ga met ze op de foto!

►Buitenbios!

Ken jij alle nummers van Mamma Mia? Dan mag een bezoekje aan de buitenbioscoop op de Grote Markt echt niet missen! Pak een dekentje, bakje popcorn en geniet!

Het labyrinth van je zintuigen

Duik in het interactieve pop-up museum waar kunstenaars, creatieven en performers de optimale beleving van je zintuigen creëren.

►►►Wie van stand-up comedy houdt mag vrijdag avond 27 september echt niet missen! Dan is namelijk de Comedy Open mic avond in Windesheim.

►Popronde Almere!

Ook muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want zaterdag is de Popronde weer in Almere. Ontdek nieuwe muziek van Foxlane, Electric Company, Fjaler, Mc Lost, Damndamy en nog veel meer!

▼Loop door Almere Centrum heen en je wordt om je oren geslagen met theaterspektakel, je ontmoet de robots van Vis à Vis, kunt naar binnen bij de feelgood brainwash, zie de fietsende DJ, stap naar binnen bij de Stripclub (PARDON?) en nog veel meer. Check het complete programma hier!

►►Kortom er zijn enorm veel leuke dingen te zien, doen en beleven tijdens Uitfestival Almere! Benieuwd wat je er nog meer te beleven valt? Bekijk de agenda waar alles over het Uitfestival in staat!