Uitgetest

Door een vast team van Cultuurreporters worden de tofste voorstellingen, musea, optredens en activiteiten op cultureel gebied in Almere uitgetest. De reporters zijn cultuurliefhebbers en houden er van het culturele aanbod van Almere te leren kennen en hun ervaringen met je te delen. Ze schrijven er een recensie over, zodat je zelf kunt lezen wat je kan verwachten van dat nieuwe toneelstuk, die musical of voorstelling.

Benieuwd naar de recensies en welke voorstellingen er allemaal zijn uitgetest? Dat lees je hier. 

Vind jij het leuk om af en toe een voorstelling, expositie, film, lezing, festival of optreden te bezoeken in Almere en heb je een vlotte pen? Meld je dan aan als Cultuurreporter voor de rubriek Uitgetest!

33 resultaten

Ghost stories

Al ruim 500.000 bezoekers gingen onze cultuurreporter voor met het bezoeken van het spannende verhaal 'ghost stories' in KAF. Houdt jij van griezelen? Dan is dit een voorstelling voor jou!

Meer lezen

Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer is één van de meest kenmerkende balletstukken en de kans om dit prachtige stuk eens van dichtbij te bewonderen pakte cultuurreporter Joey met beide handen aan. Zo sierlijk en meeslepend!

Meer lezen

De Pubquiz

Elke tweede donderdag van de maand kan je langskomen in het nieuwscafé van de nieuwe bibliotheek voor een leuke avond. En nee, daar bedoelen we niet het lezen van een boek mee. Op deze avond organiseren De Quizbroers namelijk een super gezellige pubquiz!

Meer lezen

PIT Veiligheidsmuseum

PIT is hét museum voor politie, brandweer en ambulance, vernoemd naar het blauwe zwaailicht. Ontdek het heden, verleden en de toekomst van de hulpdiensten via een bijzondere collectie en interactieve games. Leuk voor jong en oud!

Meer lezen

Uitfestival Almere

In september vond het Uitfestival Almere plaats waar je drie dagen lang kon genieten van pop-up musea, buitenbioscoop, het nieuwe programma van verschillende theatermakers ontdekken en nog zoveel meer. Cultuurreporter Ellen geeft het UITgetest!

Meer lezen