Informatie over het Coronavirus en de maatregelen in Almere vind je hier.

Uitgetest

33 resultaten

Ghost stories

Al ruim 500.000 bezoekers gingen onze cultuurreporter voor met het bezoeken van het spannende verhaal 'ghost stories' in KAF. Houdt jij van griezelen? Dan is dit een voorstelling voor jou!

Meer lezen over Ghost stories

Ghost stories

Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer is één van de meest kenmerkende balletstukken en de kans om dit prachtige stuk eens van dichtbij te bewonderen pakte cultuurreporter Joey met beide handen aan. Zo sierlijk en meeslepend!

Meer lezen over Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer

De Pubquiz

Pubquiz in de nieuwe bibliotheek

Elke tweede donderdag van de maand kan je langskomen in het nieuwscafé van de nieuwe bibliotheek voor een leuke avond. En nee, daar bedoelen we niet het lezen van een boek mee. Op deze avond organiseren De Quizbroers namelijk een super gezellige pubquiz!

Meer lezen over De Pubquiz

De Pubquiz

PIT Veiligheidsmuseum

PIT is hét museum voor politie, brandweer en ambulance, vernoemd naar het blauwe zwaailicht. Ontdek het heden, verleden en de toekomst van de hulpdiensten via een bijzondere collectie en interactieve games. Leuk voor jong en oud!

Meer lezen over PIT Veiligheidsmuseum

PIT Veiligheidsmuseum

Uitfestival Almere

In september vond het Uitfestival Almere plaats waar je drie dagen lang kon genieten van pop-up musea, buitenbioscoop, het nieuwe programma van verschillende theatermakers ontdekken en nog zoveel meer. Cultuurreporter Ellen geeft het UITgetest!

Meer lezen over Uitfestival Almere

Uitfestival Almere

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!