Uitgetest

32 resultaten

Ghost stories

Ghost stories

Al ruim 500.000 bezoekers gingen onze cultuurreporter voor met het bezoeken van het spannende verhaal 'ghost stories' in KAF. Houdt jij van griezelen? Dan is dit een voorstelling voor jou!

Meer lezen over Ghost stories

Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer is één van de meest kenmerkende balletstukken en de kans om dit prachtige stuk eens van dichtbij te bewonderen pakte cultuurreporter Joey met beide handen aan. Zo sierlijk en meeslepend!

Meer lezen over Het Zwanenmeer

De Pubquiz

De Pubquiz Pubquiz in de nieuwe bibliotheek

Elke tweede donderdag van de maand kan je langskomen in het nieuwscafé van de nieuwe bibliotheek voor een leuke avond. En nee, daar bedoelen we niet het lezen van een boek mee. Op deze avond organiseren De Quizbroers namelijk een super gezellige pubquiz!

Meer lezen over De Pubquiz

Uitfestival Almere

Uitfestival Almere

In september vond het Uitfestival Almere plaats waar je drie dagen lang kon genieten van pop-up musea, buitenbioscoop, het nieuwe programma van verschillende theatermakers ontdekken en nog zoveel meer. Cultuurreporter Ellen geeft het UITgetest!

Meer lezen over Uitfestival Almere

ROBOT

ROBOT

De voorstelling draait om de vraag of de onvermijdelijke opkomst van de robotica gevreesd dan wel verwelkomd moet worden. Is de van ons afgeleide maar superieure kunstmens een vriend en handlanger of ontwikkelt het zich tot een serieuze bedreiging?

Meer lezen over ROBOT

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!