Blogs, Specials, Rapportages en meer!

Wil jij op de hoogte blijven van wat er speelt in de Almeerse Uit Scene? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Of je nou op zoek bent naar wat inspiratie, wil weten wat er dit weekend speelt of een kijkje achter de schermen wil nemen. Via onze rubrieken kan het allemaal!

Vers van de pers

RUBRIEKEN

Weekend guide

Heb jij zin om er dit weekend op uit te gaan in Almere? Maar heb je nog geen idee wat je daadwerkelijk wilt gaan doen? Geen probleem! Speciaal voor jou hebben we deze Uit In Almere Weekend Guide! Een diverse selectie uittips voor het komende weekend!

Naar de rubriek »

Archief: Achter de schermen

Sven & Daniël ontdekken samen cultuur in Almere en gaan bij de verschillende Almeerse culturele instellingen op bezoek. Zo krijgen niet alleen zij, maar ook jij een uniek kijkje achter de schermen bij de tofste voorstellingen van o.a. Robot door Vis à Viszomervoorstelling van Suburbia, binnenkijken bij Corrosia en Poppodium de meester. Ook krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de nieuwe bibliotheek en het ARTlab van KLEURinCULTUUR

Naar de rubriek »

Archief: Uitgetest

Door een vast team van Cultuurreporters worden de tofste voorstellingen, musea, optredens en activiteiten op cultureel gebied in Almere uitgetest. De reporters zijn cultuurliefhebbers en houden er van het culturele aanbod van Almere te leren kennen en hun ervaringen met je te delen. Ze schrijven er een recensie over, zodat je zelf kunt lezen wat je kan verwachten van dat nieuwe toneelstuk, die musical of voorstelling.

Naar de rubriek »

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!